Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ!

Ασταμάτητοι μοιάζουν οι Δρομεις αφού κατάφεραν να περάσουν με νίκη από την Μεσσηνη με σκορ 68-71.Αυτη είναι η ένατη συνεχόμενη νίκη για τους Δρομεις η οποία κρίνει και μαθηματικά την είσοδο της ομαδας στα play off. Οι Δρομεις κατάφεραν να διατηρηθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά και να καλύψουν την διαφορά από την ομάδα της ΜΕΣΣΗΝΗΣ καθώς είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο με ένα πόντο.
Όσο αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες!
Στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες μπήκαν πολυ δυνατά παίζοντας πολυ σκληρές άμυνες κάνοντας πολλά φάουλ με αποτέλεσμα από τους Δρομεις οι Παπακωστας και Πετσουνης να κάνουν γρήγορα από 3 φάουλ. Στην επίθεση οι Δρομεις ακολουθούσαν στο σκορ με τον Μπουρη να σημειώνει 8 πόντους με 1 τρίποντο. Προς το τέλος του 1ου Δεκαλέπτου ο προπονητής των Δρομέων πέρασε στο παιχνίδι τον Σωτηρόπουλο ο οποίος πέτυχε 8 συνεχόμενους πόντους με 2 τρίποντα βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ 22-24.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες έσφιξαν τις άμυνες τους με αποτέλεσμα να μείνουν κοντά στο σκορ. Σε αυτήν την περίοδο το σκοράρισμα των Δρομέων ανέλαβε ο Καλουλης ο οποίος πέτυχε 7 συνεχόμενους πόντους με ένα τρίποντο. Για τους Μεσσήνιους ο Αρβανιτης κρατούσε την ομάδα του κοντά στο σκορ στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες 36-36.
Ίδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο με τις δυο ομάδες να δίνουν έμφαση στην αμυνα. Στην επίθεση το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο καθηλώνοντας τους φίλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση! Στο τέλος της τρίτης περιόδου η ομάδα της ΜΕΣΣΗΝΗΣ πήρε βράγχια κεφαλή 50-49 προμηνύοντας ότι το τέλος της αναμέτρησης θα είναι συγκλονιστικό!
Στην τελευταία περίοδο όμως οι Δρομεις έπαιξαν καταπληκτική άμυνα δυσκολεύοντας πολύ την ομάδα της Μεσσηνης να σημειώνει πόντους. Την ίδια στιγμή που οι Μπουρης και Παπακωστας σημείωναν διαδοχικούς πόντους στέλνοντας την διαφορά στο +10. Σε αυτό το σημείο οι Μεσσήνιοι έμειναν από δυνάμεις με τους παίχτες του Μιχάλη Βερβαινιωτη να ελέγχουν το παιχνίδι και τελικά να παίρνουν μία σπουδαία νίκη!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΔΑΡΑΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-24, 36-36, 50-49, 68-71
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ:(Μπακογιάννης)
Σπυροπουλος 4(1), Πολυζογωπουλος 6(1), Χαραλαμποπουλος 3(1), Μπακογιάννης 9, Στωικιδης, Τσιμπουρης 11(3), Παπαδεας 7(1), Αρβανίτης 18, Γεωργακόπουλος, Ηλιοπουλος, Νώντας 10.
ΔΡΟΜΕΙΣ(Βερβαινιωτης)
Πετροπουλος, Μπαλης 5(1), Καλουλης 14(1),Νταγιαντης 5(1),Σωτηροπουλος 8(2),Γκριτζας, Πετσουνης, Αγγελοπουλος 2,Ρεκουνιωτης 2,Μπουρής 25(3),Παπακωστας 8,Κοσκινας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: