Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εγγραφές για το προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της περιόδου 2015-16 συνεχίζονται.


Οι εγγραφές για το προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της περιόδου 2015-16 συνεχίζονται.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη του προπονητικού του προγράμματος για την περίοδο 2015-16 που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 ετών.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε τμήματα υποδοχής αρχαρίων (6-14 ετών), σε προ αγωνιστικά τμήματα ακαδημιών καλαθοσφαίρισης (7-11 ετών), σε αγωνιστικά τμήματα προ-μίνι (12 ετών), μίνι (13 ετών), παμπαίδων / παγκορασίδων (14-15 ετών) και παίδων/κορασίδων (16 ετών).
Η λειτουργία του προγράμματος έχει σαν στόχο, αφενός τη δημιουργία αθλητικής υποδομής, μέσα από ένα πρόγραμμα με εφαρμοσμένη παιγνιώδη μορφή, που προάγει τον αθλητισμό, την υγεία και την ευεξία, αφετέρου την παραγωγική διαδικασία, προκειμένου να στελεχωθούν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου με παιδιά από τα τμήματα υποδομής μας.
Οι προπονήσεις των τμημάτων μας γίνονται στα κλειστά γυμναστήρια 3-6 φορές την εβδομάδα (αναλόγως το επίπεδο και την ηλικία των παιδιών).

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου οι αθλητές /τριες υποβάλλονται σε μετρήσεις και αξιολογείται η φυσική και τεχνική τους εξέλιξη. Οι αθλητές των ακαδημιών μας συμμετέχουν σε τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. .
Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 07/9/15 και θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο του 1ου Γυμνασίου καθημερινά από τις 16:00 έως 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: