Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και κέρδισε!

ΔΡΟΜΕΙΣ - ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ 74-69

Πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Δρομέα στην Τρίπολη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ Μολάων φτάνοντας στους πέντε βαθμούς και περνώντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας παρά το γεγονός ότι μηδενίστηκε με όχι και τόσο δίκαιο τρόπο από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην περμιέρα του πρωταθλήματος, βάσει όσων ισχυρίζονται οι άνθρωποι του συλλόγου. Η αναμέτρηση ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια της ντέρμπι, με πολύ πάθος, δυνατές μονομαχίες και εναλλαγές στο προβάδισμα. Στο τέλος όμως πιο ψύχραιμοι οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και εν τέλει το ροζ φύλλο αγώνος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε θετικά για την ομάδα του Δρομέα αφού κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα που σε κάποια σημείο έφτασε ακόμη και τους εννέα πόντους, χάρη στα σουτ από την περιφέρεια των Αλικάκου και Γεννιά, αλλά και τα καλάθια του Κοντογιώργη. Το προβάδισμα οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν να το διατηρήσουν σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου χωρίς μάλιστα να πιεστούν ιδιαίτερα. Μάλιστα αν οι παίκτες του Σαράντου Κανελλάκη ήταν περισσότερο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.
Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε στο γ’ δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με τη χαλαρή άμυνα του «κυανοκιτρίνων» έδωσε την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να ανεβάσει την απόδοσή του και με σουτ από την περιφέρεια να πάρει για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ. Σαν να μην έφτανε αυτό οι «φιλοξενούμενοι» κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά πέντε πόντων την οποία κράτησαν μέχρι τα τελευταία λεπτά του δ’ δεκαλέπτου. Στα τελευταία τρία λεπτά όμως της αναμέτρησης οι παίκτες του Δρομέα πίεσαν τους αντιπάλους σε όλο το μήκος του γηπέδου, τους οδήγησαν σε λάθος πάσες, έκλεψαν μπάλες και με δύο κρίσιμα τρίποντα στο φινάλε από τους περιφερειακούς παίκτες των «γηπεδούχων» πήραν και πάλι το προβάδισμα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η καλή άμυνα απέδωσε καρπούς και στο τέλος δίνοντας μια σημαντική νίκη στους Αρκάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μολάοι είχαν σημαντική αστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, ενώ κατά διαστήματα οι Δρομείς κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη των ριμπάουντ.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Τρίπολης είναι το δύσκολο παιχνίδι στη Σπάρτη με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Σπάρτης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-13 (Α’), 33-25 (Β’), 40-45 (Γ’), 71-66 (Δ’).
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Κανελλάκης): Μπισιούλης. Αλεξόπουλος 7 (2/4β, 1/2δ, 1/5τρ, 1λ, 1κλ, 1ασ), Πιτσικόλης, Δελής, Κοντογιώργης 15 (3/4β, 6/6δ, 9ρ, 1λ, 2κλ), Τζανετόπουλος, Μαρκόπουλος 5 (1/2β, 2/7δ, 8ρ, 1λ), Αλικάκος 22 (6/8β, 5/10δ, 2/6τρ, 15ρ, 5λ, 1τ, 2κλ), Σαλτής(3ρ, 6λ), Γεννιάς 18 (2/2β, 2/7δ, 4/11τρ, 5ρ, 4λ, 1κλ), Σταυρόπουλος 4 (2/4δ, 5ρ, 3λ, 1κλ).
ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ (Α. Σταματάκος): Θ. Σταματάκος 20 (2τρ), Αγιονικολαΐτης 3 (1τρ), Ζαφειρόπουλος, Αγγελόπουλος 5 (1τρ), Βλαχάκης, Κουτρούλης 8, Σιάχος 17, Κοντοσταθάκος 6 (1τρ), Πριφτάκης 4, Μπραντίτσας 2.

12 σχόλια:

Apollonas tripolis είπε...

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ. ΧΩΡΕΙΣ ΠΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΟΙ 2 ΒΑΘΜΟΙ.

Apollonas tripolis είπε...

ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΜΕ Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΜΙΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.

Apollonas tripolis είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
ΜΠΡΑΒΩ ΣΩΤΗΡΗ
ΜΠΡΑΒΩ ΣΩΤΗΡΗ
ΜΠΡΑΒΩ ΣΩΤΗΡΗ
ΜΠΡΑΒΩ ΣΩΤΗΡΗ

Apollonas tripolis είπε...

ΑΕ.ΣΠΑΡΤΗΣ-ΔΡΩΜΕΙΣ
67-57

partola είπε...

NIKH ME SKALA ΔΥΣΚΟΛΑ

partola είπε...

ΑΜΜΙΛΑ - ΔΡΩΜΕΙΣ 83-57 ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ

partola είπε...

ποτε θα ανανεωθει αυτο το μπλοκ?????????

Apollonas tripolis είπε...

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΟΝΟ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ 58-73 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.-

Apollonas tripolis είπε...

http://www.massaracarlos.blogspot.com/

kommotiriodimitris είπε...

to sabbato einai to mats me molaoys kai an den to paroyme yparxei kindinos gia na pesoyme stin teleytea thesi to trito topiko erxete sos!!!

Apollonas tripolis είπε...

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΟΙ- ΔΡΩΜΕΙΣ 55-59

ekswfrenwn είπε...

Δρομείς-ΑΕ Σπάρτης 37-82