Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Παλικαρίσια νίκη στη Σπάρτη!

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ 73-85

Μπορεί η ομάδα να πήγε στη Σπάρτη με τουλάχιστον τέσσερις βασικές απουσίες αλλά ο στόχος δεν έπαψε να είναι και πάλι η επίτευξη της νίκης. Η ομάδα της Τρίπολης λοιπόν μπορεί να μπήκε λιγότερο δυνατά από την ομάδα του Κρόνου και να βρέθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Κανελλάκη βελτιώθηκε σημαντικά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο λοιπόν οι Δρομείς πίεσαν στην άμυνα συνεργάστηκαν πολύ καλά στην επίθεση και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με ένα επί μέρους 18-27 που αποτέλεσε το αποτέλεσμα του β’ δεκαλέπτου. Οι δύο ομάδες λοιπόν πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 33-37.
Στην επανάληψη οι Δρομείς αποδείχθηκε ότι έλεγξαν πλήρως το ρυθμό μέχρι το τέλος και όχι μόνο διατήρησαν το προβάδισμα αλλά επιπλέον κατάφεραν να δημιουργήσουν και μια διαφορά σε διψήφιο νούμερο. Χρήστος Γεννιάς από τους νικητές και Γιώργος Λιανός από τους ηττημένους έδιναν ρεσιτάλ τριπόντων από την περιφέρεια, γεγονός που ανέβασε σε υψηλά επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας το σκορ. Από εκεί και πέρα όμως για τους Δρομείς αρκετά παθιασμένος ήταν και ο Αλικάκος που πέτυχε 21 πόντους, ενώ ακολούθησαν και οι Κανελλάκης και Μαρκόπουλος με 11 και 8 πόντους αντίστοιχα και σημαντική βοήθεια κάτω από τα καλάθια. Πολύ καλός και ο Κοντογιώργης με σημαντικά καλάθια. Η αμυντική απόδοση της ομάδας ήταν καλή με τους Δελή και Αντωνόπουλο να παίρνουν ρόλους και να τους βγάζουν πέρα και με το παραπάνω. Σκόρερ χρίστηκε και ο νεαρός Πιτσικαλης, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Μπισιούλη. Σημαντικές εμπειρίες είχε και ο ιδιαίτερα νεαρός Σπυρόπουλος.
Για την ομάδα του Κρόνου ο Λιανός ήταν αυτός που ξεχώρισε με 22(6) πόντους, ενώ από εκεί και πέρα ακολούθησαν και οι Κατζογλης με 14(2) και Νικολαρος με 13 πόντους.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Στρέμπας και Χριστοδουλόπουλος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-10 (Α’), 33-37 (Β’), 51-62 (Γ’), 73-85 (Δ’).
ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ (Δαρβυρης): Τσαπακίδης 4, Καλογεράκος 2, Λιανός 22(6), Καραβάζος 1, Πορφύρης 8(1), Δαρβύρης 7(1), Κατζόγλης 14(1), Γεωργακόπουλος 2, Νικολαρος 13.
ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κανελλάκης): Γεννιάς 32(7), Κανελλάκης 11, Πιτσίκαλης 1, Κοντογιώργης 12, Αλικάκος 21, Δελής, Αντωνόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπισιούλης, Σπυρόπουλος.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Πιστεύετε ότι οι Δρομείς μπορούν να αποσπάσου θετικό αποτέλεσμα και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια;

Apollonas tripolis είπε...

ΝΑΙ ΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ Ο Φ ΑΛΕΞ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ!!!!!!

Apollonas tripolis είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Apollonas tripolis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Apollonas tripolis είπε...

OI ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!